Hae rahoitusta

Terveyspalveluyritykselle

Terveysteknologiayritysten lisäksi teen sijoituksia innovatiivisiin ja kasvuhakuisiin terveyspalveluyrityksiin.

Kasvun
haasteet

Myös terveyspalveluyritykset voivat olla innovatiivisia esimerkiksi kehittämällä palvelutuotannon tapaa, hyödyntämällä digitaalisia palveluita, tai kiinnittämällä huomiota asiakaskokemukseen uudella tavalla. Nopeasti kasvavien terveyspalveluyritysten kohdalla haasteiksi voivat tulla pätevien ja kokeneiden avainhenkilöiden löytäminen ja sitouttaminen. Lisäksi ammattitaitoisen henkilöstön rekrytointi on vallitsevassa tilanteessa usein vaativaa. 

Miltei aina nopea kasvu tuo mukaan myös operatiivisia haasteita, kun prosesseja, tietojärjestelmiä ja johtamista pitää muuttaa vastaamaan kasvanutta toimintaa. Keskittymällä oikeiden asioiden ratkaisemiseen mahdollistetaan nopea ja kannattava kasvu.

Hae rahoitusta terveyspalveluyritykselle Kustaa Piha 1
Hae rahoitusta terveyspalveluyritykselle Kustaa Piha 2

Miten voin auttaa?

Kaipaatko näkemyksellistä ja sitoutunutta, alan läpikotaisin tuntevaa sijoittajaa kehittämään yrityksesi tarjoamia terveydenhuoltopalveluita ja kasvattamaan sen liiketoimintaa? Monipuolinen kokemukseni yrittäjänä ja terveyspalveluyritysten johdossa auttaa näkemään, miten ja mihin suuntaan palveluita ja operaatioita kannattaa kehittää. 

Olen ollut mukana kehittämässä terveyspalveluyritysten liiketoimintaa sijoituskohteissani esimerkiksi: 

1) hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä
2) lääketieteen ja terveydenhuollon asiantuntijana, ja
3) väliaikaisessa operatiivisessa roolissa

Med Groupin menestystarinan ohella olen ollut luomassa ja kasvattamassa Omaeläinklinikan sekä psykoterapiayritys Kompin kaltaisia terveydenhuoltoalan yrityksiä.

Etsitkö sijoittajaa kehittämään yrityksesi tarjoamia terveydenhuoltopalveluita ja kasvattamaan sen liiketoimintaa?

Kerro yrityksestäsi täyttämällä rahoitushakemus ja olen sinuun yhteydessä