Palvelut

Athensmed auttaa innovatiivisia ja liikeidealtaan poikkeuksellisia terveydenhuoltoalan palveluyrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään kehittämällä niiden palveluita, sijoittamalla niihin tai etsimällä yritykselle sopivimmat sijoittajat. Sijoittajat hyötyvät Kustaa Pihan pitkän sijoittajakokemuksen muovaamasta näkemyksestä sekä kasvuyrityksiä koskevasta asiantuntemuksesta.

Salkku

1. Athensmed auttaa tuotettasi menestymään ja kansainvälistymään

Teetkö jo tulosta terveysteknologiatuotteellasi? Haluatko kasvaa, menestyä ja kansainvälistyä taitavan sijoittajan tukemana? Sijoittajan roolini terveysteknologiayhtiöissä vaihtelee yrityksen luonteen, kasvuvaiheen ja tilanteen mukaan. Voin edistää yrityksen kehittymistä ja kansainvälistymistä sen hallituksessa tai neuvonantajana – tai investoimalla suoraan yritykseen. Toisinaan olen kädet savessa mukana yrityksen päätöksenteossa ja käytännön arjessa. Toisinaan tarkkailen toimintaa taustalta ja hyppään mukaan tilanteen niin vaatiessa.

Millaisiin terveysteknologiayhtiöihin Athensmed sijoittaa?

Teen sijoituksia terveysteknologia-alan yrityksiin Suomessa, Baltiassa, Venäjällä ja Pohjoismaissa. Moni näistä on start up -yrityksiä, joita varten Athensmedilla on selkeä visio ja kriteerit: 1) Yrityksen kehittämän tuotteen tai palvelun tulee niveltyä terveydenhuollon palvelutuotteisiin. 2) Tuotekehityksen on oltava niin pitkällä, että yritykselle kertyy jo liikevaihtoa. 3) Tuotteen takana on rautainen, sitoutunut ja aktiivinen tiimi. 4) Yritys on jo kansainvälistymässä tai lähellä sitä. 5) Yritys on sijoituskelpoinen: arvonnousu on todennäköistä ja sijoitusriski järkevällä tasolla. Jos lupaavalta tuntuva yritys täyttää nämä sijoituskriteerit, lähden mieluusti mukaan kehittämään uusia terveysteknologisia tuotteita ja palveluita – esimerkiksi innovatiivisia terveydenhuollon ohjelmistoja, diagnostiikkaratkaisuja tai lääkinnällisiä laitteita. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää yrityksesi kasvunäkymistä ja yhteistyömahdollisuuksista!

Lue lisää

2. Athensmed auttaa lupaavat yritykset menestyksen tielle

Kaipaatko näkemyksellistä ja sitoutunutta, alan läpikotaisin tuntevaa sijoittajaa kehittämään yrityksesi tarjoamia terveydenhuoltopalveluita ja kasvattamaan sen liiketoimintaa? Monipuolinen kokemukseni terveydenhuoltoalan palveluyritysten kehittämisestä auttaa nopeasti näkemään, miten ja mihin suuntaan palveluita kannattaa kehittää. Olen ollut mukana kehittämässä palveluyritysten liiketoimintaa esimerkiksi: 1) konsultoivassa tai myyntiä edistävässä roolissa 2) lääketieteen ja terveydenhuollon asiantuntijana 3) rekrytoinnin neuvonantajana 4) hallituksen jäsenenä 5) kanssasijoittajana. Med Groupin menestystarinan ohella olen ollut luomassa ja kasvattamassa Omaeläinklinikan sekä psykoterapiapalvelu Kompin kaltaisia terveydenhuoltoalan yrityksiä. Jätä yhteystietosi, niin katsotaan, miten voimme kehittää liiketoimintaasi.

Lue lisää

3. Athensmed on kumppanisi sijoittajayhteisössä

Etsitkö tuottoisia hyvän kokoluokan sijoituskohteita terveysteknologian tai terveyspalvelujen alalta? Tarvitsetko terveydenhuollon asiantuntijan arviota yrityksen tulevaisuudennäkymistä ja siitä, miten yritystä voisi kehittää? Athensmedin yhteistyökumppanina hyödyt kattavasta asiantuntijaverkostosta ja kansainvälisistä sijoittajakontakteista. Verkostoja jatkuvasti kasvattamalla pystyn saattamaan yhteen laskelmieni perusteella lupaavimmat sijoituskohteet sekä niille sopivimmat sijoittajat. Toimin sijoittaja-asiantuntijana myös puhujan roolissa ja erilaisten asiantuntijaraatien ja -neuvostojen jäsenenä. Kysy lisää! Autan mielelläni terveydenhuoltoalan ja terveysteknologia-alan sijoittamisasioissa.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä
NUM QUERIES():: 77